m install
nello construct

Clujul de „5 stele”: Și-au împărțit pumni și picioare fix în mijlocul străzii! (VIDEO)

floris

Un șofer de Bolt din Cluj-Napoca a relatat un incident la care a fost martor. În timp ce își aștepta clientul, mai mulți tineri s-au luat la harță, împărțindu-și pumni și picioare în mijlocul străzii, chiar în fața mașinii lui.

Interesant este că municipiul Cluj-Napoca a fost cotat și în acest an ca fiind cel mai sigur oraș din România. În tot acest timp, tinerii s-au luat la bătaie, însă poliția nu a venit. Una dintre victime a fost îndrumată să meargă singură la secție și să depună o plângere.

„Vreau să vă trimit o mică situație, care cred că ar face puțină zarvă în poliție și conducere, pentru că e vorba despre siguranța oamenilor pe stradă, care aparent nu prea există. Eu sunt șofer de Bolt și în timp ce îmi așteptam clientul am surprins cu camera de bord bătaia asta în ziua mare, în Zorilor, pe strada Pădurii”, a declarat șoferul care a surprins incidentul pentru Știri de Cluj.

Ulterior, șoferul Bolt l-ar fi dus pe unul dintre tinerii răniți la Unitatea de Primiri Urgențe. Martorul spune că totul ar fi început de la ceartă, iar motivul invocat al conflictului fiind afecțiunea pentru o fată.

„Din câte am înțeles de la cel bătut, s-au certat de la o fată și cei trei bărbați l-au așteptat în fața blocului. Am sunat la Poliție și nu au venit. L-a întrebat operatoarea de la 112 dacă e rănit, dar de la adrenalină nu a simțit durere în momentul acela. Și atunci a spus operatoarea să meargă la secție să declare”, a mai precizat șoferul.

Într-un final bărbatul a fost nevoit să intervină și să-l ducă la spital: „Apoi l-au luat durerile și l-am dus la UPU.

ATENȚIE! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: