m install
nello construct

Clujenii nu sunt interesaţi de cursurile de recalificare

floris

Aproape 200 de clujeni îşi pierd lunar indemnizaţia de şomaj pentru că nu acceptă participarea la cursuri de reconversie profesională, scrie Monitorul de Cluj. La baza refuzului de recalificare nu stă inflexibilitatea, ci lipsa unei nevoi reale de a găsi un loc de muncă, potrivit lui Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Şomerii au dreptul să refuze de două ori oferta AJOFM înainte de a le fi retrasă indemnizaţia, însă numărul celor pentru care a treia variantă nu este şi cea norocoasă, ajunge la aproape 200 de persoane în fiecare lună, decizia de refuz a ultimatumului determinând ieşirea acestora din evidenţele agenţiei şi retragerea sprijinului de la stat.

Potrivit ultimelor date, aferente lunii aprilie, furnizate de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), numărul şomerilor din judeţ depăşeşte 13.500 de persoane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: