Cluj IT Cluster prezent la Târgul Expo Real München

foto_102013_cluj-it-cluster

Cel mai important cluster în domeniul IT la nivel naţional, a susţinut în cadrul Târgului Expo Real München peste 60 de întâlniri cu companii şi oameni de afaceri interesaţi să investească în regiunea Cluj, 12 dintre aceştia manifestându-şi intenţia de a veni cât de curand în România pentru a discuta în detaliu proiectele de investiţii.

Potenţialii parteneri au manifestat un interes crescut în special pentru proiectul Cluj Innovation City, dar şi pe zona investiţiilor în energia regenerabilă şi a bio-economiei.

La eveniment, Cluj IT Cluster a organizat o masă rotundă sub egida „Transylvania, building an innovation region”, în cadrul căreia reprezentanţii autorităţilor publice au discutat deschis cu peste 30 de potenţiali investitori.

Cluj IT Cluster este o iniţiativă de business cu scopul de a creşte competitivitatea în IT, de a face mai vizibilă şi mai atractivă industria IT din România, respectiv de a poziţiona Clujul ca un hub regional IT inovator. Clusterul are susţinerea guvernului şi a autorităţilor locale, care consideră Cluj IT o iniţiativă de importanţă naţională.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top