nello construct

Clubul Leii Câmpia Turzii a organizat în weekend ultima etapă a turului din Campionatul Regional Transilvania la rugby în XV!

Ultima etapă a turului Campionatului Regional de MiniRugby Transilvania la categoria U14, rugby în XV, s-a desfășurat sâmbătă 18 noiembrie, pe terenul Complexului Turistic ”La Broscuța” din Câmpia Turzii, această etapă fiind organizată de clubul Leii Câmpia Turzii.

Pe o vreme ploioasă și pe un teren foarte greu, echipa Leii Câmpia Turzii/Titanii Sighișoara a jucat cu cei de la Dragonii Sibiu. La capătul unui meci foarte disputat, în care ambele echipe s-au apărat foarte bine, jocul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

”A fost un real progres față de prima etapă, când am luat vreo 5 eseuri la 1 marcat de noi, copiii s-au mișcat bine. Mulțumesc pe această cale susținătorilor noștri și Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, pentru suport și colaboratorilor mei pentru susținerea necondiționată”, a declarat antrenorul Cosmin Oltean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: