m install
petlinii
nello construct

CJ Cluj – Programul zborurilor operate de pe Aeroportul clujean in luna septembrie

zamblau eugen
floris

Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, aduce la cunoștința persoanelor interesate care urmează să călătorească în scop personal, turistic și de afaceri, programul zborurilor operate din și spre Cluj-Napoca, valabil pentru perioada 1 – 30 septembrie 2017.

 

            Principalul element de noutate care vizează mișcările aeroportuare din prima lună a Toamnei 2017 îl constituie reluarea zborurilor operate de către compania aeriană Tarom pe ruta Otopeni-Cluj-Otopeni, cu o frecvență de 5 zboruri pe săptămână. Astfel, clujenii care doresc să ajungă în capitala României au posibilitatea programării zborului după un orar extrem de flexibil, în intervalul 6.15 și 19.00.

            ,,După cum lesne se poate observa, programul zborurilor lunii septembrie e unul mai mult decât intens și cuprinzător.Numărul tot mai mare al zborurilor, frecvențelor și destinațiilor operate din Cluj confirmă încă o dată faptul că investițiile de zeci de milioane de euro derulate de Consiliul Județean în scopul dezvoltării și extinderii Aeroportului au reprezentant o decizie înțeleaptă ce generează efecte pozitive în fiecare zi”, a declarat președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

<

p class=”yiv7051973641MsoNormal”>            Reamintim, în acest context, faptul că, în prezent, de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj sunt operate, în mod regulat, peste 40 de destinații, către 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, numărul acestora fiind într-o continuă evoluție datorită adresabilității tot mai crescute a pasagerilor care aleg să zboare din/spre Cluj. Totodată, programul de vară al zborurilor charter, aflate în operare și în această perioadă, cuprinde zece destinații turistice, din trei țări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini), Hurghada (Egipt) și Turcia (Antalya).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: