marian morar
m install
nello construct

Citește câți bani au încasat constructorii autostrăzii Sebeș-Turda!

zamblau eugen
floris

CNAIR a efectuat pe 13 februarie plăţi de peste 70 de milioane de lei către firmele româneşti Tehnostrade, Straco şi Euroconstruct Trading 98, către italienii de la Astaldi, Pizzarotti, Salini, dar şi către nemţii de la Geiger, conform datelor din Registrul Operaţiunilor Generatoare de Obligaţii de Plată (ROGOP) al companiei.

 

În contul lucrărilor de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda, italienii de la Pizzarotti au încasat 7,37 milioane de lei. Şi italienii de la Salini au primit la rândul lor 5,42 milioane de lei, pentru lucrări la lotul 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Nemţii de la Geiger au încasat la rândul lor 1,57 milioane de lei pentru construcţia lotului Ogra – Iernut din Autostrada Transilvania, informează Ziarul Unirea.

Cea mai mare factură, de 42,29 milioane de lei, a fost decontată către Tehnostrade, firma omului de afaceri român Dorin Umbrărescu, pentru lucrări la lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: