m install
nello construct

Circulație feroviară perturbată pe Regională CFR Cluj, după ce pantograful unei locomotive s-a rupt în zona stației Dej Călători!

floris

În această dimineață, circulația feroviară de pe raza Regionalei CFR Cluj a fost afectată după ce pantograful locomotivei electrice care era introdusă la tracțiunea trenului de călători R 4303, s-a rupt, iar pentru acest lucru a fost necesară scoaterea de sub tensiune a stației CFR Dej Călători, relatează News.ro.

Din această cauză, circulația a trei trenuri de călători a fost afectată, respectiv R 4303 a înregistrat o întârziere de 48 minute, R 4372 a înregistrat 16 minute întârziere și R 4110 cu o întârziere de 27 de minute.

”În cursul acestei dimineți, în jurul ore 04:25, la introducerea pe trenul R 4303 (CFR Călători) a locomotivei, s-a rupt pantograful. În intervalul 04:35 – 05:40, personalul de specialitate al SRCF Cluj a intervenit pentru remedierea cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea totală de sub tensiune a stației Dej Călători.

Menționăm faptul că, în intervalul necesar remedierii, pe relația Dej Călători – Dej Triaj, trenurile au circulat dublate cu locomotivă Diesel, pusă la dispoziție de CFR Călători”, a informat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

”În prezent, în stația CF Dej Călători, circulația trenurilor se realizează cu tracțiune electrică pe fir I Dej Triaj – Dej Călători și pe liniile 1, 2 și 3, urmând ca în cel mai scurt timp, într-un interval liber de circulație să fie remediat definitiv deranjamentul și să fie redeschise și liniile 4, 5, 6 PD fir II Dej Călători – Dej Triaj”, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: