marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Cine i-a luat locul de subprefect lui Răzvan Ciortea? Florentin Burz a depus astăzi jurământul!

zamblau eugen

Județul Cluj are un nou subprefect de astăzi. Florintin Burz este cel care i-a luat locul de subprefect lui Răzvan Ciortea care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda, iar astăzi a depus jurământul.

Ceremonia de depunere a jurământului a lui Florentin Burz în calitate de subprefect, s-a desfășurat în sistem videoconferință, în prezența prefectului, Irina Munteanu, a subprefectului, Tasnádi István-Szilárd, a reprezentanților instituțiilor publice aflate de față, cât și a opiniei publice.

Ulterior momentului solemn de citire a jurământului, subprefectul Burz a transmis următorul mesaj:

„Stimată doamnă prefect, stimate domnule subprefect, distinși reprezentanți ai media, dragi colegi, onorată asistență,

În primul rând aș dori să mulțumesc pentru încrederea acordată d-lui președinte Vasile Dancu, d-lui secretar executiv Alexandru Cordoș, d-lui subprefect Răzvan Ciortea și tuturor colegilor din organizația Partidului Social Democrat Cluj. Vreau să vă spun că primesc cu modestie și onoare însărcinarea de a fi următorul subprefect al județului Cluj. Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Cluj sunt convins că mi-am asumat o mare responsabilitate, în primul rând pentru cetățenii acestui județ. Consider că nu sunt doar reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci și reprezentantul cetățenilor județului Cluj în ceea ce privește relația cu Guvernul. Îmi asum în totalitate responsabilitatea funcției și voi susține toate măsurile care vor duce la o dezvoltare a județului, printr-un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social și cu cei din mediul privat.

Vă mulțumesc!” – a declarat Florentin Burz

Cine este Florentin Burz?

Florentin Burz a fost consilier local din Valea Ierii, o comună care nu are nici măcar 900 de locuitori. Florentin Burz a fost alături de Alexandru Cordoș în Partidul România Unită (PRU), fiind coleg de partid și cu turdeanul Răzvan Ciortea, fostul subprefect care a fost nevoit să renunțe la funcție, pentru că era incompatibil cu calitatea de candidat la Primăria Turda.

Conform Gazeta de Cluj, Burz deține poziția de Șef Serviciu la Compania de Pază și Protecție a Consiliului Județean Cluj. Este absolvent al USAMV Cluj, specializându-se în biotehnologii.

Citește și: PSD pune subprefect un fost consilier local din Valea Ierii! Principala lui calitate: îi este fidel lui Alexandru Cordoș!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2