nello construct

Cine este traficanta de droguri prinsă cu un kilogram de „cristale” în Cluj?

La data de 28.09.2023, Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unei femei, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Aceasta a fost prinsă la un control în trafic cu nu mai puțin de un kilogram de droguri în mașină.

Citește tot aici: Polițiștii clujeni au depistat o tânără cu un kilogram de „cristale” în mașină!

Struț Marieta Ancuța are 37 de ani și avea în mașină 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.

În seara de 27 Septembrie 2023, aceasta a fost prinsă în trafic de către polițiștii Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier.

Polițiștii, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit mașina pentru control și astfel au descoperit drogurile.

Ulterior, în data de 28 septembrie, au urmat 4 percheziții domiciliare efectuate în județul Bistrița-Năsăud, de unde au fost ridicate un laptop și mai multe obiecte purtătoare de urme, dar și alte mijloace de probă.

Tribunalul Cluj a arestat-o pe Struț, pentru 30 de zile.

„În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj şi în consecinţă : În temeiul art. 202 alin. 1-3, art. 223 alin. 2 C.proc.pen, dispune arestarea preventivă a inculpatei S. M. A., cercetată pentru săvâr?irea infrac?iunii de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin.2 din Legea 143/2000, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 28.09.2023 până la data de 27.10.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpata şi reprezentanta Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28 septembrie 2023, ora 19:00 în prezenţa inculpatei reținute şi a reprezentantei Ministerului Public”, precizează judecătorii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: