m install
nello construct

Cine cântă la Zilele Comunei Ceanu MARE?

floris

La Ceanu Mare se va petrece timp de două zile pe 23 și 24 iulie, când au loc zilele comunei.

Primarul Virgil Păcurar spune că va fi o sărbătoare pe cinste, sâmbătă pe 23 iulie sunt programate întreceri sportive și o discotecă. Duminică o slujbă religioasă, depuneri de coroane la monumentul eroilor, apoi un amplu spectacol folcloric unde „capul de afiș” este Aurel Tămaș.

„Pe lângă un frumos parc de distracții și tentații culinare tradiționale, artiști de marcă vor evolua pe scenă, de asemenea ca o premieră , vom avea și o expoziție de tehnică militară, în ziua de 24 Iulie, de care suntem ferm convinși că se vor bucura toți cei prezenți la eveniment.

Facem un apel la toți producătorii locali să participe la acest eveniment și să se înscrie până în data de 20 Iulie ora 14. 00 la sediul primăriei Ceanu Mare, compartiment Registrul Agricol, pentru a le putea fi alocat spațiu necesar” transmite Primăria Ceanu Mare.

Va urma și un spectaculos foc de artificii. Copiii vor avea parte de surprize și un parc de distracții

„Prin acest eveniment dorim să promovăm produsele și producătorii locali autohtoni care ne fac cinste și ne reprezintă cu mândrie peste tot.

Vă atașăm mai jos desfășurătorul evenimentelor și vă invităm cu drag pe toți Fiii comunei Ceanu Mare, sa ne fiți alături la acest eveniment” mai transmite Biroul de Presă al Comunei Ceanu Mare.

Pe lângă Aurel Tămaș, pe scenă vom mai urca și Ioan Dordoi, Cristina Chiper, Denisa Moldovan, Roxana Raita, Dana Cristina Crăciunescu, Sorin Baciu, Nicoleta Hădărean, Daniel Uțiu, Ana Georgeta și Narcisa Bala, Lidia Victoria Crișan și mulți alții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: