marian morar
m install
nello construct

Cinci școli turdene primesc bani de modernizare și reabilitare prin PNDL

zamblau eugen

Deliberativul a aprobat printre altele și proiectele de hotărâre ce vizează modernizarea a cinci instituții de învățământ turdene.

Prin documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenții, aprobate în ședința de îndată de marți, 14 martie, Consiliul local Turda intenționează să obțină finanțare de la bugetul statului pentru modernizarea școlilor gimnaziale Teodor Murășanu și Avram Iancu, a Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” a Colegiului “Emil Negruțiu” și a Școlii Profesionale ”Poiana”.

Potrivit documentelor prezentate, valoarea totală a investiției la Școala Teodor Murășanu se ridică la peste 218.000 euro, în cazul Școlii Avram Iancu la 192.730 euro, Școala Profesională Poiana are nevoie de 241.400 euro, Colegiul Emil Negruțiu de 820.600 euro iar Liceul Teoretic Liviu Rebreanu de 163.273 euro, durata de realizare a investiției fiind în toate cazurile de 8 luni.

Toate aceste proiecte reprezintă un demers principal pentru includerea la finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Cu această ocazie consilierul PMP-Emil Moldovan a cerut ca și Școala Horea, Cloșca și Crișan să fie inclusă pe lista de investiții a bugetului local, iar Ovidiu Micu de la ALDE a făcut lobby pentru Grădinița Socială SF. Maria, care la rândul ei are nevoie de modernizare și reabilitare termică. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2