m install
nello construct

Cinci proiectile EXPLOZIVE, găsite în timpul lucrărilor! Echipa pirotehnică a intervenit imediat! (FOTO)

floris

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj a intervenit în această seară pentru a asana cinci proiectile explozive, calibru 152mm, găsite în timpul lucrărilor de reabilitare la liniile de cale ferată de pe raza localității Poieni.

Polița a asigurat perimetrul până la sosirea echipei pirotehnice a ISU Cluj, după ce acestea au fost găsite de către munictori de pe șantier.

Astfel, au fost găsite 5 proiectile explozive cal. 152 mm, iar echipa pirotehnică a cercetat și asanat zona pentru a identifica dacă sunt și alte elemente sau elemente de muniții rămase neexplodate în apropierea celor descoperite astăzi.

În urma cercetărilor efectuate, inclusiv cu detectorul de metale, nu au fost identificate alte muniții în afara celor descoperite de muncitori.

Mâine dimineață specialiștii ISU Cluj vor merge din nou la fața locului pentru a asista pe parcursul lucrărilor ce urmează în zonă și a verifica și elimina posibilitatea de a mai fi și alte muniții sau elemente de muniții acolo.

Ce spune IPJ Cluj despre proiectilele explozive găsite?

„La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că, în cadrul lucrărilor de reabilitare efectuate la calea ferată din zona localități Poieni, au fost găsite mai multe obiecte metalice care ar avea forma unor proiectile.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, stabilind că aspectele semnalate se confirmă, identificând elementele metalice de tip proiectil. În primă fază, polițiștii au luat măsuri de asigurare a perimetrului, restricționând accesul în zonă.

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Cluj s-a deplasat la fața locului pentru a prelua proiectilele, în vederea distrugerii ulterioare în mediul controlat.

Traficul feroviar în zonă a fost închis din data de 8 ianuarie a.c. pentru efectuarea lucrărilor.” – a transmis IPJ Cluj

proi

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: