m install
nello construct

CIA-Aboliv rămâne unul dintre cei mai importanți angajatori din zona Turzii! Cu uriașe investiții în tehnologie, oamenii rămân în centrul atenției companiei.

floris

CIA Aboliv, o fabrică de mezeluri cu o istorie de succes de mai bine de 30 de ani și capital 100% românesc, continuă să se afirme drept un angajator de top în zona Turzii. Cu investiții masive în tehnologie de ultimă generație, compania reușește să mențină un echilibru perfect între eficiență și implicarea valorilor umane, având în prezent peste 450 de angajați.

Prin implementarea ultimelor noutăți tehnologice în domeniu, CIA Aboliv a reușit să își consolideze poziția în industrie. Cu toate acestea, ceea ce face cu adevărat diferența în cadrul companiei este atenția acordată oamenilor. Peste 450 de angajați devotați, cu pasiune pentru calitate și tradiție, sunt inima și sufletul acestei fabrici.

Cu un mediu de lucru care îmbină  tehnologia cu tradiția artizanală, CIA Aboliv oferă nu doar un loc de muncă stabil, ci și o comunitate în care fiecare angajat este apreciat. Într-o eră în care tehnologia pare să domine, CIA Aboliv demonstrează că succesul se bazează în primul rând pe oameni dedicați și implicați, iar compania este într-un continuu proces de recrutare.

Pentru cei în căutarea unei cariere într-o companie cu viziune, valori și posibilități de dezvoltare, CIA Aboliv rămâne locul ideal pentru un serviciu stabil și bine plătit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: