marian morar
m install
nello construct

Cerșetorii agasează clienții Kaufland Turda!

zamblau eugen

Clienții supermarketului Kaufland se arată agasați de numărul mare de cerșetori care-și fac veacul prin parcarea magazinului

Nici nu apucă să-și descarce produsele cumpărate din coș și să le pună în plase, că deja sunt înconjurați de diverse persoane care le solicită bani.

În aceste condiții clienții se întreabă pe bună dreptate ce fac agenții de pază sau poliția locală? De ce nu se iau măsuri cu atât mai mult cu cât situația nu e de azi de ieri și se cunoaște de ceva timp…

La cerșit au ieșit atât femei tinere, copii, vârstnici etc. Toți vin cu aceeași placă: „Îmi dai și mie 1 leu? Nu am mâncat nimic azi….sau am un copil bolnav acasă, nu am ce să-i dau de mâncare” etc. Replicile sunt multe și sunt menite să impresioneze. De multe ori reușesc, pentru că oamenilor li se face milă sau pur și simplu vor să scape de ei și să-și vadă de drum.

Ori mai există o „metodă”, cea a coșului de cumpărături. Să-i lași pe ei să ducă coșul la locul unde acestea sunt depozitate pentru a scoate fisa de 50 de bani din el.

Cerșetoria este un fenomen pe care încă nimeni nu a reușit să-l stăpânească, în lipsa unei legislații coerente și a faptului că de multe ori autoritățile închid ochii, fiind considerată o infracțiune „minimă” care poate fi combătută cu pliante și campanii de informare. Iar efectele se văd….

Sursă foto/Refleqtmedia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2