marian morar
m install
nello construct

Ceremonie de trecere în rezervă la Baza 71 Aeriană

zamblau eugen

Finalul lunii ianuarie marchează și finalul a două cariere militare, celebrate cu o ceremonie de trecere în rezervă la Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu”, pentru maistrul militar principal Păcurar Ioan Augustin și pentru maistrul militar clasa I Cojocaru Daniel Valeriu.

Aceștia și-au servit patria timp de 28 de ani cu devotament și responsabilitate.

După ani petrecuți și dăruiți familiei Bazei 71 Aeriană, li s-a citit ordinul de trecere în rezervă în fața întregului colectiv al unității. De acum își vor petrece timpul alături de cei dragi, într-un mediu mai puțin cazon. Le mulțumim pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit misiunile și suntem convinși că au lăsat în urma lor specialiști cel puțin la fel de buni ca ei.

De asemenea, pentru buna desfășurare a activității și îndeplinirea cu succes a misiunilor care le-au fost încredințate, caporalul clasa a II-a Sucuturdean Vasile Tiberiu și caporalul clasa a III-a Lică Alexandru au fost recompensați cu mulțumiri de către comandantul unității. Sperăm ca exemplul lor să fie urmat de câți mai mulți colegi.

Colectivul și comanda bazei le urează noilor rezerviști ca timpul petrecut de astăzi înainte cu familia să fie unul de calitate și cu cât mai multe amintiri frumoase!”, transmit reprezentanții Bazei 71 pe rețelele de socialziare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2