Centura de ocolire… poate la anul!

nello construct

Centura de ocolire are şanse mici de a fi finanţată în acest an. Cel puţin asta a declarat în această seară, la One TV Turda, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, turdeanul Radu Bica (foto). Radu Bica a spus că, din cauza crizei financiare, există şanse mici ca centura de ocolire să fie finanţată în acest an.

Cum Consiliul Judeţean Cluj nu are nici el resursele financiare necesare unei asemenea investiţii, Radu Bica a anticipat că cel mai optimist termen de începere a lucrărilor la centura de ocolire a municipiilor Turda şi Câmpia Turzii nu poate fi decât 2010.

 

La o conferinţă de presă organizată nu cu mult timp în urmă, primarul Tudor Ştefănie şi-a manifestat speranţa ca Guvernul să aloce sumele necesare pentru începerea lucrărilor la centura de ocolire a celor două municipii, care este foarte necesară, având în vedere traficul infernal prin Turda şi Câmpia Turzii.

 

Realizarea centurii de ocolire a celor două municipii a fost una dintre promisiunile celor de la PD-L. centura ar urma să se realizeze în acest mandat, respectiv 2008-2012.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: