Centrul Comunitar Gastronomic Turda caută: bucătar și ajutor bucătar, ospătar, personal pentru curățenie

centrul comunitar gastronomic turda

Centrul Comunitar Gastronomic Turda caută oameni faini și pasionați de gastronomie pentru a-și mări echipa. CCGT este un concept inedit, în care vei putea experimenta și descoperi gusturi și arome locale. Ca să știi ce te asteaptă îți spunem că vom organiza petreceri, workshopuri pe educație culinară, seri tematice, degustări și multe altele. 

În curând, noul spațiu al Centrului Comunitar Gastronomic din Turda își deschide porțile, pe strada Gheorghe Lazăr, la numărul 8 (în spatele pieței din centru, lângă stația de taxi)

Ne completăm echipa cu:

Bucătar și ajutor bucătar 

Dacă ai experiență vom aprecia, însă noi căutăm în voi pasiunea, inovația și seriozitatea dar contează și dorința de a te adapta și a respecta regulile și rețetele noastre, în rest, învățăm împreună.

Ospătar 

La fel, nu experiența este importantă ci amabilitatea, optimismul, capacitatea de a învăța și cunoașterea limbii engleze (constituie avantaj vorbirea limbii maghiare) pentru că vom primi în localul nostru mulți turiști și dorim să putem comunica cu ei.  

Personal pentru curățenie

Va fi un spațiu (interior și exterior) frumos și curat, deci vrem o persoană în echipa noastră care să se ocupe de acest lucru foarte important pentru noi.

Crezi că te potrivești cu noi? Atunci trimite un CV la adresa de email office@slowfoodturda.ro până pe 10 iunie, iar noi te vom contacta pentru a stabili împreună când și unde să ne vedem.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top