nello construct

Centrul Multifuncțional din Parcul Central Turda începe să prindă contur (VIDEO)

Lucrările la Centrul Multifuncțional din Parcul Central Turda au început să prindă contur. Potrivit administrației locale, patinoarul artificial este aproape finalizat, iar în prezent se lucrează la sistemul de iluminare nocturnă.

„Zilele acestea se montează gazonul în spațiile verzi amenajate, se montează tartanul la locurile de joacă și se fac ultimele finisaje la rețeaua electrică.

🏫În continuare, se va completa mobilierul urban din zona exterioară de agrement iar interiorul celor două clădiri se va mobila complet cu dotările necesare.

✨️Această zonă a fost transformată în totalitate și în scurt timp va deveni o locație modernă de relaxare și distracție pentru comunitatea turdeană.

Echipat cu facilități moderne și dotări adaptate nevoilor copiilor, Centrul Multifuncțional va oferi o varietate de opțiuni de divertisment și activități recreative pentru întreaga familie, în special pentru cei mici. Micuții se vor putea juca în siguranță, într-un mod creativ prin intermediul diverselor amenajări educative.”, transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: