Celebrul lanț de magazine Auchan este condus de un clujean. Cine este acesta?

nello construct

Auchan România este condus de un clujean. Ionuț Ardeleanu lucrează în cadrul Auchan de opt ani, și a fost numit director general în 2015.

Ardeleanu a studiat Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Economie. În prezent, clujeanul conduce o afacere de miliarde de lei.

Cifra de afaceri AUCHAN ROMANIA SA a fost de 6.92 miliarde de lei, adică peste 1.41 miliarde de euro, în anul 2022, cu un profit de 100,321,597.00 RON.

Ardeleanu a comentat că prețurile vor crește și în viitor, chiar dacă nu într-un ritm foarte alert. Războiul din Ucraina este factorul cel mai important care duce la o inflație în zona Europei.

”Inflaţia a început să îşi facă simţită prezenţa încă de anul trecut, însă despre primele majorări de preţuri la raft, cele resimţite de consumatorul final, a început să se vorbească mult mai recent, la început de 2022. Executivii şi analiştii aminteau despre creşteri iniţiale de 10%, pentru ca pe parcursul anului să existe noi majorări. În contextul războiului ruso-ucrainean însă, cifrele ar putea să se schimbe, mai exact preţurile ar putea creşte chiar mai accelerat decât se anticipa”, a spus șeful Auchan România, potrivit Ziarul Financiar

Ardeleanu este cel despre care, fostul manager general Auchan, Patrick Espasa, spunea în 2011, la inaugurarea Auchan Craiova, că este unul dintre cei mai tineri manageri din grupul Auchan din lume.

Pe când avea 29 de ani, românul a reușit să deschidă unitatea Auchan din Craiova, despre care presa locală scria atunci că a fost cel mai rapid șantier Auchan din Europa de Est.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: