Celebrarea a 55 de ani de la înființarea Batalionului 3 Apărare Antiaeriană Potaissa! (FOTO/VIDEO)

nello construct

Astăzi, centrul Turzii a fost plin de militari și de cetățeni ai orașului nostru, pentru a celebra 55 de ani de la înființarea Batalionului 3 Apărare Antiaeriană Potaissa.

Ceremonialul militar-religios a fost un moment frumos, plin de discursuri emoționante și motivante, parade militare, rugăciuni și mulțumiri pentru cei care sunt gata să plece la luptă pentru a-și apăra țara.

În cei 55 de ani de existănță, militarii Batalionului 3 Apărare Antiaeriană Potaissa au demonstrat că merită să poarte haina militară, cinstindu-și și servindu-și patria cu mândrie.

Astăzi i-am sărbătorit pe ei, pe eroii neamului nostru, cărora ar trebui să le mulțumim cu fiecare ocazie pentru implicarea și dedicare în protejarea României.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: