nello construct

Cel mai mare mall din România s-ar putea construi la Cluj, pe terenul fostei zone industriale Carbochim!

Cel mai mare mall din România, o investiție de circa 500 de milioane de euro, pe o suprafață de 13.7 hectare de teren (din care 4 hectare ar fi o grădină propusă pe malul Someșului), mall-ul urmând să aibă 3 etaje, iar în apropiere ar urma să se construiască și un bloc de locuințe, dar și încă un imobil, destinat birourilor.

Noul mall clujean, dezvoltat de cei de la Iulius, este în faza de obținere a avizelor necesare, după care se va intra în Consiliul Local Cluj-Napoca, pentru a se da OK-ul printr-o hotărâre.

”Membrii comisiei au întors pe toate fețele fiecare detaliu. S-a discutat despre clădirile actuale, dintre care două urmează să fie păstrate, despre arbori, despre înălțimea imobilelor, despre utilitatea unui nou mall, despre funcțiunea culturală și așa mai departe. Iulius Carbochim a aliniat la microfoane o echipă solidă, multidisciplinară. Autorul planului urbanistic zonal, Vlad Negru, a fost secondat de arhitectul olandez al viitorului ansamblu, Arjen Dingste, cu tot cu translator, de un alt arhitect, specializat în monumente istorice, și de un inginer de la Universitatea Tehnică.”, precizează media9.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: