nello construct

Cel de-al șaselea autobuz electric a ajuns la Turda

autobuz șase

Joi, 18 iulie, autobuzul electric „cu numărul șase” a sosit la Turda, întregind flota care va ajunge la 20 de astfel de vehicule până la finele anului.

 

Acesta este primul autobuz de dimensiune medie primit, în total flota urmând să fie compusă din 10 autobuze mari și 10 medii.

Contractul semnat de către Primăria Turda, prin Primarul Cristian Matei, cu SC ANADOLU AUTOMOBIL ROM S.R.L. prevede un număr total de 20 de autobuze electrice, incluse în finanțarea europeană pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

Furnizorul se obligă ca, în baza contractelor subsecvente încheiate cu Primăria Municipiului Turda, să furnizeze autobuze electrice de capacitate medie și normală, dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, și stații de încărcare rapidă.

Flota de autobuze și toate echipamentele vor fi operate de către noua companie de transport public a Consiliului Local, care va începe activitatea la finalul anului 2019

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: