nello construct

Cei de la Fany sunt depășiți! A spus-o un turdean, care a întrebat ”de unde pot lua autobuzul?”

Minciunile celor de la Fany, care efectuează transportul județean de persoane pe ruta Turda-Cluj și retur, de genul că ”au plătit pentru 5 stații” și alte bazaconii de acest gen nu pot rezolva problema relației pe care o au ei cu clienții, de la care încasează bani, au încheiat abonamente etc.

După tot tam-tam-ul care a fost zilele acestea, cu autobuzele Fany care au blocat unele stații și traficul, cu reclamațiile care s-au făcut în acest sens, cu polițiștii locali care s-au trezit abia acum că aceste autobuze nu aveau niciun drept să oprească în stațiile de autobuz (concesionate de TUP, pentru care plătesc bani), singura stație oficială și legală fiind ”autogara”, după decizia administrației locale de a suplimenta singura stație cu încă două puncte de îmbarcare/debarcare, cei de la Fany continuă să-și bată joc de călători.

Un tânăr din Turda a relatat faptul că a sunat la firma Fany, așa cum ar face orice persoană responsabilă în condițiile în care în spațiul public s-au vehiculat numeroase variante, iar oamenii nici măcar nu s-au documentat pe subiect (TurdaNews a fost singurul organ de media local care a relatat pe acest subiect!), numai că în momentul în care i-a întrebat de unde poate lua autobuzul din Turda spre Cluj… operatoarea nu a știut ce să-i răspundă!

”Cum sa iei un microbuz de la Turda spre Cluj: NU POTI!

Efectiv nu poti pleca din Turda pentru ca microbuzele nu opresc in Turda. Operatoarea de la Fany e depasita si nu stie sa raspunda la intrebrea: cum circuli din Turda in Cluj si invers.

Tot doamna zicea ca sunt copii care merg la scoala, adulti care merg la munca, sunt o gramada care nu pot sa ajunga unde au de ajuns. Ca la prosti.

Voi cum circulati pe traseul asta cu microbuzele Fany? Poate ati gasit o varianta, ceva.. Ba, asa ceva.. :)) e de plans mai mult, de fapt.”, a relatat Dragoș Pleșa.

Toate problemele au apărut după ce timp de mai multe luni după ce au preluat traseul Turda-Cluj, cei de la Fany nu și-au rezolvat problema stațiilor de îmbarcare/debarcare și au continuat să utilizeze abuziv stațiile de transport în comun ale celor de la TUP (care dețin exclusivitate, prin concesionare și care plătesc bani pentru asta) sau unele stații de îmbarcare/debarcare care nu erau autorizate ca atare (exemple: zona de lângă Teatru sau stația din Micro III), riscând astfel să aibă probleme cu licența de transport.

Întrucât era un subiect extrem de delicat, iar informațiile care se vehiculau în spațiul public erau contradictorii, TurdaNews a fost singurul organ de media local care a verificat documentația și am constatat că pe ruta Turda-Cluj există o singură stație de îmbarcare/debarcare din Turda: autogara din sensul giratoriu!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

7 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: