m install
petlinii
nello construct

Cei care nu au fost recenzați, nu vor fi amendați!

zamblau eugen
floris

Autoritățile au transmis faptul că persoanele care nu s-au recenzat, în cadrul ultimului recensămând național care s-a încheiat în 31 iulie, nu vor fi amendate, deși inițial s-a transmis această informație, pentru a-i ”speria” pe cei care refuzau să se recenzeze.

„Cei care nu au fost recenzaţi nu vor fi amendaţi, întrucât nu au oferit informaţiile din motive obiective sau subiective. În perioada următoare, colegii mei din INS vor valida cifrele din teritoriu şi vor completa baza de recensământ folosind sursele administrative. Ei vor fi practic recenzaţi automat pe baza datelor existente în diverse surse administrative. Ei pot fi aduşi în baza de recensământ numai în măsura în care există informaţii că au fost pe teritoriul României în ultimele 12 luni”, a spus Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică.

Conform primelor date care reies la încheierea recensământului, ar rezulta faptul că România are 19 milioane de locuitori și că 600.000 de locuințe secundare sunt goale. Urmează ca aceste date să fie finalizate, validate și apoi transmise public.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: