Cea mai frumoasă scrisoare pentru Moş Crăciun, pleacă de la biblioteca municipală din Turda

nello construct

Instituţia turdeană de cultură lansează ultimul concurs din acest an având ca temă: „Cea mai frumoasă scrisoare către Moş Crăciun”. Concursul se adresează copiilor din clasele II-IV.  Cele mai reuşite scrisori vor fi premiate, iar premianţi  vor fi anunţaţi prin intermediul şcolii cărora aparţin pentru a-şi ridica personal premiile de la sediul bibliotecii.

 

Cea mai frumoasă scrisoare, precum şi lista premianţilor vor fi postate pe  pagina web a bibliotecii: www. bibliotecaturda.ro şi în ziarul local.

 

Participanţii sunt invitaţi să depună lucrările la  sediul Secţiei pentru Copii din zona centrală, Str. George Coşbuc nr. 2, până în data de 29 noiembrie 2010.  Fiecare participant, spune Nicolina Halgaş (responsabilul instituţiei), trebuie să specifice pe scrisoare numele, prenumele, clasa şi şcoala.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: