nello construct

Ce țeapă și-au luat câțiva turdeni în vacanță în Malta de la “romanian mafia”

Atunci când un grup de tineri din Turda au ales Malta pentru destinația de vacanță, nici măcar nu le-a trecut prin cap ce se întâmplă cu adevărat pe străzile de pe insulă când se lasă seara.

După ce și-au petrecut ziua admirând peisajele și plajele din minunata Malta, gașca de tineri a decis să testeze și viața de noapte de pe insulă. Destul de repede au fost abordați de către două fete pe stradă, care încercau să îi invite în unul dintre cluburi.

Ne-am dat seama că ceva e în neregulă după cum se comportau cu noi, dar am zis că ce se poate întâmpla dacă intrăm puțin? Erau românce, la fel și majoritatea staff-ului. Au început să ne pună manele și să ne ofere de băut „pe gratis”.  Până și patronul era român și se băga în seamă cu noi la un moment dat.”, relatează unul dintre băieți pentru TurdaNews.

Lucrurile au început să degenereze rapid de aici pentru gașca de turdeni. Fetele au început să le sugereze „mai multă acțiune”.

„Ne ziceau că pentru 250 de euro putem să mergem în spate, ca au ele o cameră și când le-am refuzat au devenit foarte ostile cu noi. Până să putem ieși din club, unul dintre barmani a început să ne amenințe că trebuie să plătim nota și deși ne-au promis băutură gratis, am convenit să plătim doar ca să scăpăm de acolo. Abia când am ieșit am văzut cât am plătit.”, mai spune acesta.

În final, un cocktail și 2 shoturi i-a costat 100 de euro de persoană.

A doua zi am început să vedem afișele pe străzi cu „romanian mafia”. Oricum noi ne-am bucurat că am scăpat doar cu atâta.”, încheie tânărul turdean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: