m install
nello construct

Ce şanse are Mbappé să câştige cu Franţa Cupa Mondială?

floris

În 2018, Franţa se bucura de o victorie în faţa Croaţiei şi câştiga Campionatul Mondial de Fotbal cu scorul de 4-2. Jucătorii care au adus victoria Franţei în finală au fost Mandzukici ’18 (autogol), Griezmann ’39 (penalti), Pogba ’59 şi Mbappé ’65.

În 2022, la actuala Cupă Mondială din Qatar, Franţa este a doua sau a treia favorită la câştigarea trofeului CM. Favorita principală este Brazilia, cu cinci titluri la activ şi un joc echilibrat pe teren, jucători talentaţi şi ambiţioşi, o echipă puternică. Anglia ar putea avea o şansă la titlu şi ar putea juca o finală cu Brazilia. Urmărește rezultate Campionatul Mondial pe site-urile dedicate sportului rege.

Ce şanse are Mbappé să câştige Cupa Mondială?

Kylian Mbappé are toate şansele să îşi ducă echipă la o victorie sigură, este într-o formă de zile mari şi are deja suficientă experienţă la turnee finale şi competiţii de amploare la care a participat în trecut. În 2010, Franşa se oprea în faza grupelor, în 2014 ajungea până în sferturi, în 2018 Franţa câştiga detaşat după ce şi Croaţia se autodepăşise pe teren, dar nu a putut face faţă atacurilor şi tehnicii de joc a francezilor.

Echipa naţională a Franţei vine la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar, 20 noiembrie – 18 decembrie, cu o echipă pregătită să câştige, care include şi veteranii de la CM 2018, Paul Pogba, Kylian Mbappé şi Antoine Griezmann. Aceștia vor fi cazați în palate de lux și vor avea toate condițiile să dea totul în teren. Echipa este în general una tânără, EURO 2020 a fost testul perfect pentru francezi, astfel ca la CM 2022 vor da tot ce au mai bun pe teren şi cu siguranţă vor ajunge în fazele finale şi, de ce nu, în finală.

Ce cote oferă casele de pariuri?

La UEFA Liga Naţiunilor Franţa a bătut Spania în finală, fiind prima echipă naţională europeană care a câştigat toate competiţiile de seniori FIFA şi competiţiile pe confederaţii. Franţa are la casele de pariuri cote 11/2, spre deosebire de Brazilia, cu 9/2 sau chiar 5/1. Anglia, Spania, Germania, Argentina, Belgia ar putea fi pericole reale pentru îndeplinirea visului francezilor de a ridica din nou trofeul deasupra capului în finală.

În meciurile din faza calificărilor la CM 2022, Franţa a fost de neînvins, a câştigat clar cinci meciuri din cele opt desfăşurate. Meciurile din grupele turneului final al Campionatului Mondial vor fi unele interesante: Australia-Franţa, Franţa-Danemarca, Tunisia-Franţa.

În 1998, Franţa arăta că poate şi a învins Brazilia în finala Campionatului. În 2006, Franţa pierdea la penaltiuri în faţa Italiei, dar învingea Argentina, Uruguay şi Belgia, ajungea în finală CM 2018.

Urmează să vedem evoluția Franței în acest an la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Așa cum știm cu toții, Franța este o echipă bine grupată și cu nume importante în lot care pot face diferența în orice moment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: