marian morar
m install
nello construct

Ce prețuri au fost azi în Piața Centrală din Turda? Cât costă ceapa, ridichile, roșiile, vinetele, strugurii, merele, ciupercile?!

zamblau eugen
Foto: Ana Maria Catalina

În piața centrală din Turda găsiți diverse legume și fructe, de sezon sau nu, românești sau din import, iar prețurile care au fost azi le puteți afla mai jos.

De exemplu, ceapa roșie era 5 lei/kg, în timp ce ceapa albă era ceva mai scumpă, respectiv 7 lei/kg.

Hreanul unguresc, de calitatea I-a, era 25 de lei/kg, roșiile de Spania erau 15 lei/kg (cal. I), ardeiul verde era la 18 lei/kg (cal. I), în timp ce vinetele erau 12 lei/kg. Însă, erau și roșii la 8 lei sau la 12 lei/kg, în funcție de vânzător.

O legătură de pătrunjel verde se vindea cu 2 lei, salata verde era 3.5 lei/bucată, dacă era din Ungaria (cal. I) sau 8 lei/buc, dacă era salată iceberg din Spania (cal. I). Ridichile roșii erau 2.5 lei legătura, în timp ce ridichile albe erau 4 lei legătura. Ciupercile, care arătau foarte bine, erau 16 lei/kg (cal I, Polonia).

La fructe, strugurii erau între 15 lei/kg și 25 de lei/kg, în funcție de soi sau de proveniență. Pe căpșuni se cerea 35 de lei/kg, iar pe clementine 10 lei/kg. Merele Golden erau la 5 lei/kg.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2