Ce ne facem cu Peturile?

nello construct

Alinierea la normele europene a municipiului Câmpia Turzii se face şi la nivel de colectare şi manipulare a deşeurilor reciclabile şi menajere. Până în anul 2005 în oraş a existat o staţie de compactare a deşeurilor recilabile, dar în prezent activitatea staţiei a foat preluată prin Proiectul ECO Câmpia Turzii. Problemele ce au dus la oprirea activitaţii staţiei sunt de ordin tehnic.

 

Prin acest proiect Primaria Câmpia Turzii doreşte o continuare aactivitaţilor de colectare şi compactare a deşeurilor reciclabile şi menajre. Proiectul ECO este unul în derulare din anul 2004, iar investiţia se ridică la o sumă de aproximativ 720.000 de euro, investiţie venita prin fonduri PHARE. Prin acest proiect se urmăreşte implementare unui sistem capabil în sortare şi compactare a deşeurilor.

 

Locuitorilor de la case le-au fost distribuite de fosta firmă de salubritate 1.000 de europubele, iar până în decembrie alte 2530 de europublele vor fi date în folosinţă gratuit. Noua staţie şi o bandă de sortare manuală a deşeurilor reciclabile, hârtie, peturi, sticlă. Expertul tehnic  al proiectului ECO, Nicolae Bucşă, speră ca până în luna decembrie să înceapă activitaţile de colectare a deşeurilor în 2 schimburi. Proiectul ECO se va face cunoscut şi populaţiei municipiului printr-o campanie publicitară prin împărţirea de pliante şi concursuri.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: