marian morar
m install
nello construct

Ce mesaj a transmis Fuego pe Facebook: „Am fost un copil modest de la Turda, cu talent, dar foarte ambițios”

zamblau eugen

Paul Surugiu, cunoscut în lumea artiștilor ca Fuego, și-a invitat fanii la Sala Palatului, dar și să-l urmărească la emisiunea „Vorbește lumea”, printr-un mesaj în care a amintit și cine este el și de unde a pornit.

Paul Surugiu vine constant pe rețelele de socializare cu câte un mesaj emoționant în care vorbește, deseori, despre copilăria de la Turda, despre părinții săi care au făcut tot posibilul ca el să fie unde este astăzi și despre evoluția sa frumoasă.

Astfel, în mesajul transmis pe Facebook, Fuego a amintit că nu s-a născut învățat, bogat sau vreun geniu, fiind un copil modest de la Turda, cu talent, dar foarte ambițios și doritor de a face performanță.

Ce mesaj a transmis Fuego pe Facebook

„Sunt un cumul al tuturor oamenilor care mi-au pășit pragul sufletului, care au zidit în mine o parte din ceea ce erau sau de la care eu, mai cu atenție, am luat tot ce era benefic ca să evoluez. Nu m-am născut nici învățat, nici bogat, nici vreun geniu nu sunt. Am fost un copil modest de la Turda, cu talent, dar foarte ambițios și doritor de a face performanță.

Ce vreau eu să spun că viața asta a mea de azi, cea artistică, se datorează unor oameni, unor momente, unor trăiri ale mele. Și poate de asta toți ar trebui să ne uităm atent și să ne dăm seama că suntem suma acelor clipe în care am fost dornici de a învăța, în care am avut inima dornică, suntem întregul celor pe care i-am iubit și apreciat, care ne-au binecuvântat cu prietenia lor și care au lăsat urme adânci în dezvoltarea noastră, de la profesori, învățători, până la prieteni, personalități, simpli oameni de pe stradă. Ne vedem pe 10 martie, la Sala Palatului și mâine după ora 12.00, la PRO TV, la “Vorbește lumea”!”  le-a transmis Fuego fanilor săi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2