Ce mai propun consilierii turdeni?

nello construct

În cadrul şedinţei extraordinare de săptămâna trecută consilierii turdeni au abordat diverse probleme, doleanţele cetăţenilor fiind aduse la cunoştinţa executivului în cadrul interpelărilor pe care "aleşii" le-au avut cu această ocazie.

 

Florin Bugnar de la PD-L a propus înfiinţare unei comisii de siguranţă a circulaţiei la nivel de municipiu, motivat fiind de multitudinea de accidente rutiere care au loc în ultima perioadă în oraşul de pe Arieş.

 

Clara Adamossy de la UDMR a arătat cu "degetul" spre Compania de Apă Arieş care a lăsat 4 zile câteva familii din Turda fără apă pe motiv că lucrările la o conductă spartă au fost tergiversate.

 

PSD-ul prin Emil Molnar a făcut o sesizare privind o clădire dezafectată de pe strada Baladei din Micro 1 unde mişună şobolanii, iar gunoaiele sunt "ca la ele acasă". Construcţia a fost sediul unui magazin dar acum arată ca după război, geamuri sparte, uşi rupte, un adevărat focar de infecţie pentru locuitorii din zonă.

 

Alexandru Biro de la UDMR spune că cetăţenii din Turda Nouă sunt nemulţumiţi de actualele rute pe care STP Alba le-a instituit în oraş. În special traseul din spatele pieţei centrale, strada Axente Sever cu ieşire pe Castanilor , acolo se impune – după părerea lui – o staţie în zona cinematografului FOX (fostul cinema), sau cel mai bine, explică reprezentantul uniunii maghiarilor, ar fi păstrarea traseului de pe strada Dr.I.Raţiu pe care se circula atunci când centrul oraşului a fost închis.

 

Gunoaiele printre care eşti obligat să treci atunci când vizitezi Piaţa din Micro 3, au fost motivul interpelării consilierului Mihaly Berci de la Partida Romilor care a explicat că cei de la firma de salubritate nu îşi fac prea bine treaba, trec prin zonă să ridice gunoiul menajer o dată la două săptămîni sau chiar mai rar.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: