m install
nello construct

Ce lucrări POIM se fac la Turda în luna februarie?

floris

Compania de Apă Arieș continuă lucrările  cuprinse în ,,Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii”  și în luna februarie.

Se lucrează pe străzile  Calea Victoriei, Canepiști, Lotus, Parc Industrial Logistic, Detunata, Tineretului și Clujului.

„Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” este un proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 130 de milioane de euro, ce va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal (infrastructura care în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este total inexistentă) destinat modernizarii și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene, astfel încât toți locuitorii din arealul deservit, care nu beneficiază nici astăzi de aceste utilități esențiale, să beneficieze de apă potabilă și canalizare și să poată avea condiții civilizate de viață.

Și la Călărași și Mihai Viteazu lucrările sunt în plină desfășurare

Lucrările de extindere și reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Călărași și Mihai Viteazu se află în plină desfășurare și avansează în conformitate cu termenii contractuali.

Potrivit Companiei de Apă Arieș, lucrările sunt prevăzute în cadrul Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: