cazino

Ce bonusuri primesti la agentiile online

Atunci cand pariezi la o casa de pariuri online ai foarte multe avantaje. Bonusul este unul dintre aceste avantaje, fie ca vorbim de un bonus de bun venit sau unul care ti se va acorda in functie de activitatea ta pe site-ul agentiei de pariuri.

Bonusul care se acorda la deschiderea unui cont poate sa fie de mai multe feluri. Poti primi o suma de bani, in functie de ce suma ai depus. In general se ofera 100% din prima ta depunere. In acest caz, daca tu depui 100 lei, o sa mai primesti inca 100 lei gratuit. Pentru o astfel de promotie poti verifica de exemplu bonus betano la inregistrare.

Sunt agentii insa care nu-ti dubleaza prima depunere. De exemplu la Netbet pariuri, casa de pariuri care iti ofera un freebet dupa ce ti-ai facut un cont nou. Mai exact, asta inseamna ca tu o sa primesti un pariu gratuit. Dar acest lucru se intampla doar daca primul tau pariu a fost pierdut. Si mai simplu; faci o depunere, plasezi primul tau pariu, iar daca l-ai pierdut Netbet iti ramburseaza miza sub forma unui freebet. Acest freebet inseamna un pariu gratuit si tu poti sa-l pariezi pe ce doresti.

Tot la deschiderea unui cont mai exista si bonusutile fara depunere. Ina cest caz tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont la agentia online care ofera acest bonus si sa-ti validezi contul. Dupa aceea o sa primesti o suma de bani pe care o poti paria cum doresti. Castigurile realizate se pot retrage, asta dupa ce ai indeplinit conditiile de rulaj.

Pe langa bonusul de bun venit mai exista si bonusuri sau promotii periodice. Acestea se ofera in general cu ocazia unui eveniment sportiv important sau chiar saptamanal. Agentiile de pariuri ofera astfel de promotii in special pariorilor activi. Aceste bonusuri pot fi de mai multe feluri, inclusiv un procent aditional la urmatoarea depunere, pariuri gratuite, mariri de cote, etc.

Toate aceste oferte si bonusuri si foarte bune pentru orice parior. La o agentie de pariuri stradala nimeni nu-ti ofera aceste beneficii, insa online poti profita foarte multe bonusuri. Insa important este sa citesti termenii si conditiile de oferire, ca sa nu te trezesti apoi ca nu-ti poti retrage castigurile realizate. Sper ca acest articol ti-a fost de ajutor si nu uita: pariaza responsabil si doar la agentiile care au licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc!

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.