Ce accesorii sunt la modă sezonul acesta?

ce accesorii sunt la moda sezonul acesta

Vara este anotimpul diversității. Deși ținutele nu sunt atât de complexe, acestea sunt deosebite. Iar o ținută completă trebuie să aibă obligatoriu și accesoriile potrivite. Dar care sunt acestea?

Și cum le alegi? Iată câteva dintre ideile pe care vei vrea, probabil, să le pui în practică. 

Ochelarii de soare, nicăieri fără ei 

Nu ai cum să pășești pe stradă vara fără perechea de ochelari de soare potrivită la ochi. Nu numai că îți vor proteja ochii de soare, dar aceștia sunt un accesoriu care completează perfect orice ținută la modă potrivită pentru zilele călduroase ale verii. Alegând unul dintre modelele de rochii Calvin Klein alături de care încalți o pereche de sandale elegante și completezi ținuta cu o pereche de ochelari de soare…faci o alegere la modă care îți va garanta un aspect deosebit cu orice ocazie. 

Bijuteriile deosebite pentru ținute deosebite

Nici bijuteriile nu trebuie să lipsească din lista accesoriilor obligatorii pentru vară. Fie că este vorba despre cercei în forme deosebite, fie că este vorba despre coliere sau brățări cu cristale ori mărgele, despre inele sau despre ceasuri, toate acestea îți vor completa ținuta în cel mai armonios mod posibil. Deși nu face parte din categoria bijuteriilor, poți chiar să asortezi cu acestea o curea Calvin Klein cu detalii simple, dar de efect. 

rochii

Mai sunt la modă pălăriile de paie?

O pălărie de paie nu numai că oferă protecție împotriva razelor solare puternice atunci când ești la plajă, dar aceasta este și una dintre piele de efect pe care le poți asorta la ținutele de vară. Pălăriile de paie au intrat în linia articolelor atemporale, care pot fi purtate oricând fără a părea depășite de modă. Ba mai mult decât atât, această modă a fost reinterpretată, iar modelele de pălării de paie pe care le găsești astăzi sunt exrem de fancy, astfel încât ținutele pe care le ai să aibă și acel ultim detaliu care face diferența. 

Ce genți poți alege vara aceasta?

O ținută elegantă are nevoie să fie completată de o pereche de sandale elegantă, dar mai ales de o geantă elegantă. Și în acest caz ai numeroase variante din care poți alege, iar moda atemporală pare a se instala și aici. O geantă mare din piele este potrivită mai degrabă pentru ținutele elegante, iar una din pânză este potrivită pentru ținutele lejere, de plimbare sau plajă. Iar o geantă potrivită trebuie să aibă în ea și portofelul potrivit, motiv pentru care alegerea unuia dintre modelele de portofele Desigual este absolut necesară. Extrem de variate, cu detalii sofisticate sau cu un design simplu, într-o singură culoare, portofelele din care ai șansa de a alege reprezintă accesoriile perfecte pentru completarea unor ținute vesele, deosebite. 

Așadar, a alege accesoriul potrivit pentru ținuta aleasă nu înseamnă numai să alegi acel articol care îți este de folos pentru un anume scop, ci mai ales să alegi acel articol care îți completează perfect aspectul, care atrage atenția și care îți oferă șansa de a fi deosebit chiar și în cele mai lejere ținute de vară.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top