nello construct

Ce a pățit un tânăr care a demarat cu autoturismul cu roțile patinând în gol?! Polițiștii i-au dat ”decisiva”!

Un tânăr de 26 de ani, care s-a crezut șmecher, a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile. Ba s-a mai ales și cu o amendă de 2.360 de lei! Și totul pentru că… a demarat cu autoturismul de pe loc cu roțile patinând în gol!

Incidentul s-a produs ieri seară, pe o stradă din Cluj-Napoca, la un control al polițiștilor care viza prevenirea evenimentelor rutiere și adoptarea unui comportament preventiv la volan.

Inițial, polițiștii l-au sancționat contravențional, pentru comportament agresiv în trafic. Au constatat și faptul că avea anvelopele autoturismului cu o uzură peste limita legală admisă.

”În jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Traian Vuia, de un tânăr de 26 de ani.

Respectivul conducător auto a fost sancționat contravențional pentru comportament agresiv, acesta pornind de pe loc autoturismul cu roțile patinând în gol.

Totodata, s-a constatat faptul că anvelopele autoturismului aveau o uzură peste limita legală admisă.”, a precizat IPJ Cluj.

După ce i s-a întocmit procesul verbal, șoferul a continuat sfidarea la adresa polițiștilor, patinând excesiv roțile autovehiculului, la plecare. Așa că, polițiștii l-au oprit din nou, iar de data aceasta l-au lăsat fără permisul de conducere!

”De asemenea, după întocmirea procesului verbal, conducătorul auto a manifestat în continuare un comportament agresiv, prin patinarea excesivă a roților, fapt pentru care acestuia i s-a reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pentru 60 zile, precum și certificatul de înmatriculare, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 2.320 lei.”, a mai precizat IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: