nello construct

Ce a găsit o femeie din Câmpia Turzii la Spitalul Municipal: „doctori plictisiți, lipsiți de orice etică medicală și de empatie față de semeni”

O femeie din Câmpia Turzii a rămas dezamăgită în urma experienței cu doctorii de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii. Aceasta relatează pe Facebook cum, apelând la serviciile de urgență ale spitalului, s-a lovit de un „dute-vino” fără sens, apoi de cadre medicale nepăsătoare.

Aceasta îl acuză pe dr. Valer Sandu de lipsă de etică medicală și de empatie față de semeni, după ce a tratat-o cu indiferență deorece „și-a îndeplinit norma de pacienți” în ziua respectivă.

„Ne mai miram ca ne pleaca medicii in tari civilizate. Cu un astfel de sistem medical, de doctori plictisiti, lipsiti de orice etica medicala, de empatie fata de semeni, nu vom ajunge nicaieri, ne invartim in aceeasi mocirlă fara de sfarsit. Nu mergem la doctor pentru ca nu avem ce face acasa! Daca trebuie sa mergem in urgente la Turda sau Cluj, Spitalul din Campia se poate desfiinta, nu?”, conclude femeia.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: