Screenshot 2021 01 21 at 01.01.52

Caz înfiorător în județul Cluj: O fetiță de 6 ani, violată de unchiul ei de 18 ani!

O copilă de șase ani a fost abuzată de unchiul ei, un tânăr care doar ce a împlinit vârsta majoratului, anunță Știrile Pro TV.

Incidentul s-a produs în localitatea clujeană Buza.

”Potrivit anchetatorilor, tânărul a ademenit-o pe fetiță să îl însoţească la fântână, imediat după lăsarea întunericului. Acolo, departe de casă, copila a trecut prin clipe de coșmar.

Tremurând de frig şi speriată, doar ea știe cum a reuşit să ajungă acasă. Mama și-a dat imediat seama că ceva este în neregulă, iar aşa a reuşit să afle că a fost abuzată sexual. În miez de noapte, femeia a sunat disperată la poliţie.

Suspectul a fost ridicat și reținut pentru 24 de ore. Va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru viol”, menționează Știrile Pro TV.

Vă reamintim că și la Turda a fost un caz de viol, recent, al unei fetițe de 11 ani! Cazul, însă, este tot în ”cercetări” și încă nu s-a luat nicio măsură.

Citește și:

Cazul de viol al minorei de 11 ani din Turda se tot… cercetează!

Un alt caz de acest gen s-a consemnat în luna noiembrie, odată cu aducerea în fața instanței a unui bărbat acuzat de viol. Un bărbat din Turda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la 2 ani de la producerea unui viol! Tânăra care a fost constrânsă fizic să întrețină raporturi sexuale avea abia 14 ani!

Citește și:

Judecătoria Turda: Un bărbat, acuzat că a violat o fată de 14 ani, arestat preventiv!

Comentarii

ULTIMELE articole: