Caz halucinant în presa locală: O nouă minciună lansată de jurnalistul Horea Hudrea! Care-i scopul manipulărilor?!

foto_022018_horea-manipulare-auto

Jurnalistul Horea Hudrea a lansat o nouă minciună în spațiul public, cu scopul de a manipula opinia publică, conform intereselor celor din grupul T9, care în ultimele zile au intrat într-o stare demento-patologico-colerico-impulsivă, după ce administrația turdeană a fost lăudată în Parlamentul European, fiind dată ca exemplu de bune practici în accesarea fondurilor europene și este pe puntul de a atrage o importantă sumă de bani, pe proiectul de mobilitate urbană, care ar rezolva stringenta situația a arterelor principale (asfaltare și modernizare).

”Un anunț al municipiului Turda referitor la procedura de atribuire directă a serviciului public de transport, postat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a dispărut de pe site-ul oficial http://ted.europa.eu. Există însă și posibilitatea ca Turda să nu fi respectat procedurile europene și să nu fi publicat acest anunț.”, este minciuna lansată de jurnalistul turdean, în cadrul articolului ”Senzațional! A dispărut documentul prin care Turda anunța atribuirea directă a serviciilor de transport public”.

Minciuna lansată de Horea Hudrea, care completează celelalte minciuni lansate în spațiul public în ultimul timp, intens distribuite de membrii grupului T9, ale cărui interese nu converg cu interesele de dezvoltare ale localității, este foarte ușor de demontat. Eu vă ofer linkul despre care Horea Hudrea afirma că… nu există:

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:43907-2017:HTML:EN:HTML&tabId=0

Practic, la acest link veți putea găsi anunțul despre care Horea Hudrea spunea că ”a dispărut” sau că ”nu a fost publicat”, situație în care Turda risca să piardă zeci de milioane de euro! Probabil, excitat de această veste, s-a grăbit cu publicarea minciunii, fără o verificare prealabilă, pentru ca ”postacii” din T9, alături de ”penalul” criminal care-i dictează subiectele jurnalistului, să distribuie informația mincinoasă pe rețelele de socializare, într-o încercare disperată de a bloca accesarea fondurilor europene și de a minimaliza eforturile administrației locale, care este pe punctul de a atrage banii respectivi, cu scopul de a rezolva problemele cu care fiecare turdean se confruntă.

Primarul a dezvăluit, într-o emisiune la TVR Cluj, că în 21 martie 2018 va fi prezent din nou la Bruxelles. De data aceasta, deoarece administrația din Turda este nominalizată în primele 3 proiecte de mobilitate urbană, la nivel european, pentru proiectul european extrem de complex care a fost depus spre finanțare.

Primarul turdean a precizat că proiectul vizează mobilitatea urbană sub mai multe aspecte, cum ar fi înființarea unei societăți comerciale de transport local cu autobuze moderne, monitorizarea modernă a mobilității urbane sau asfaltarea străzilor principale (pe unde există linii de transport public local). Confom edilului turdean, există posibilitatea accesării a 31 de milioane de euro până în 2023 și 86 de milioane de euro până în 2030, pentru implementarea acestui proiect de anvergură.

Nu este prima minciună de acest gen! În ultimul timp, a lansat mai multe minciuni manipulatorii, toate în aceeași direcție și toate cu același scop!

TurdaNews va dezvălui, în scurt timp, mecanismul unui grup organizat care nu-și dorește dezvoltarea Turzii și accesarea fondurilor europene. Unul dintre liderii grupului este un fost pușcăriaș, condamnat la vreo 20 de ani de închisoare în Germania, pentru 2 crime comise. În ultimul timp, activitatea acestui grup a intrat într-o stare colerico-impulsivă, după ce administrația turdeană este pe punctul de a atrage sume importante din fondurile europene, bani fără de care Turda nu se poate dezvolta.

Important este și faptul că Horea Hudrea nu este, de fapt, jurnalist! Acest lucru este foarte ușor de demonstrat, iar sursele noastre ne spun că va intra în curând în atenția organelor de cercetare penală, pentru fapte care includ inclusiv această precizare! El este deghizat în jurnalist, păcălind oamenii, în interesul grupării T9, care-l finanțează printr-o societate ”tampon”.

Vezi mai jos emisiune de la TVR Cluj, la care s-a făcut referire mai sus:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top