Cătălin Botezatu a achiziționat celebrul burger special pentru Untold (6200 euro), de la Transylvania Steakhouse!

nello construct

Cunoscutul designer vestimentar, Cătălin Botezatu, a dat banii pentru achiziționarea celebrului burger pregătit special pentru Untold, la restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj-Napoca, care îi are printre acționari și pe Avram Gal din Câmpia Turzii.

Citește și: Avram Gal dă din nou lovitura: A creat un burger de „fițe” special pentru UNTOLD la doar…6.200 de dolari!

„Am venit la Transylvania Steakhouse, la Gal, la domnul Avram. M-a prostit între ghilimele spus pentru că era 5000, mi-a luat 6250 pe burgerul cu aur, și i-am zis nene, eu vreau pe românește, mai pe partea asta din Muntenia. Mie vreau să-mi faci un tort cu mici cu foiță de aur”, a spus Cătălin Botezatu, prezent la Transylvania Steakhouse.

Avram Gal a făcut o conferință de presă pentru prezentarea noului burger, care costă cât o mașină bună, iar primul produs i-a fost oferit gratuit unei studente din Câmpia Turzii, Amalia Hațegan, care a reușit să se înscrie la celebra universitate din Sorbonna (Franța).

Conform informațiilor existente, până la acest moment pe lista selectă a celor care au achiziționat celebrul burger creat special pentru Untold, s-ar afla circa 20 de persoane.

Citește și: Primul burger de 6200 de euro a ajuns la o tânără din Câmpia Turzii. Oferit gratis!

@transylvaniasteakhouse♬ sunet original – Transylvania Steak House

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: