Cât de frumos s-a văzut apusul în această seară din Turda! Cerul a fost împărțit în portocaliu și albastru! (FOTO)

nello construct

Și iată că a mai trecut o zi, o zi în care cu toții am avut de muncă, de făcut mâncare, curat, de a avea grijă de cei mici și alte activități care depind de fiecare în parte.

Cu toată fuga disperată pe care o facem zilnic, nu doar azi, și cu toate sarcinile pe care a trebuit să le îndeplinim, iată că spre finalul zilei am avut parte de un moment extrem de frumos.

În această seară, cerul văzut din Turda a fost acoperit jumătate de auriu, datorită apusului de soare splendid, iar jumătate a fost acoperit de un albastru cristalin, completat de razele luminoase ale Soarelui.

Cu o culoare puternică de portocaliu, Soarele a „adormit” după Cheile Turzii, creând un tablou unic.

Deși am reușit să suprindem câteva faze ale apusului, acesta a fost mult mai frumos în realitate. Câte ne oferă natura… Noi trebuie doar să ne bucurăm de ea.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: