marian morar
m install
nello construct

Cât costă la începutul anului 2024 un kilogram de cireșe? A devenit comparabil cu gramul de aur!

zamblau eugen

Deși sunt încă în extrasezon, cireșele par a fi noul lux al piețelor locale!

Cireşele au devenit un lux, iar comercianţii își evaluează marfa la preţuri exorbitante de până la 250 de lei pe kilogram în piețele din România!

Aceste fructe, aduse de pe alte continente, sunt vândute în pieţe chiar şi la preţul unui gram de aur sau al unei nopţi de cazare la munte. Uneori devine negociabil, alteori nu.

În piaţă, vânzătoarele încurajează clienţii să cumpere cât doresc, fără a fi obligaţi să achiziţioneze un kilogram. Sunt necesari 25 de lei pentru un pumn de cireșe, echivalent cu 100 de grame, iar prețul pentru un kilogram ajunge și la 250 de lei. Astfel, se poate observa cum pentru fiecare cireașă vom achita aproximativ 3 lei.

Chiar dacă clienţii sunt atraşi de aceste fructe „exotice” pe timp de iarnă, mulţi clienți sunt descurajaţi de prețurile exagerate.

Tarabele din piață afișează prețuri variate pentru cireșe, iar în funcție de zona țării sau de comerciant, prețul acestora fiind între 250 și 100 de lei.

La Câmpia Turzii, unul dintre atreprenorii locali ne-a transmis că prețul cireșelor, la depozit, ar fi de 80 de lei/kg, iar la magazin, dacă ar fi să vândă mai departe, ar cere aproximativ 100 de lei, în timp ce la Turda, s-ar aduce cu cel puțin 120 de lei/kg!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2