Cât cheltuie festivalierii într-o zi de Untold?

nello construct

A 9 a ediție a festivalului Untold este pe cale să se încheie la Cluj-Napoca și am stat de vorbă cu festivalierii legat de costurile unei astfel de experiențe.

Ca la orice festival, participanții nu au avut voie să își aducă de afară băutură sau mâncare și sunt nevoiți să achiziționeze produse la suprapreț. Pentru o sticlă de apă plată de 500 ml, festivalierii au scos din buzunar 12 lei, iar pentru o bere 18 lei.

Un cocktail de 160 ml i-a costat scump pe petrecăreți, respectiv 33 de lei. Nici mâncarea nu a fost prea ieftină. Festivalierii au scos din buzunar în medie 60 de lei la fiecare masă.

Citește și: Cum arată toate scenele de la Untold de anul acesta (VIDEO)

Ce spun festivalierii

Nu am cheltuit foarte mult încă. Cred că 150 de lei în primele două zile fără să pun la socoteală transportul, dar nici nu am consumat foarte multe. Prețurile mi se par foarte exagerate. Anul trecut îmi amintesc că un long drink era 20 și ceva de lei, iar acum doi ani 18. Pe când acuma, dai 33 de lei pe un cocktail și să nu mai zic de mâncare.”

„Am cheltuit aproape 200 de lei astăzi. Mi se pare că prețurile nu încurajează deloc tinerii să participe la festivaluri și să se distreze.”

„Eu am stricat între 200 și 250 de lei pe zi. E puțin cam mult, comparativ cu prețurile reale din magazine. Am dat 18 lei pe o bere, deci….”

„Anul acesta le-a întrecut pe toate la prețuri. Mult mai scump față de alți ani. Am cheltuit în jur de 200 de lei pe zi cu prețurile astea exagerate.”

„200 de lei pe zi mi se pare o sumă destul de decentă de cheltuit. Am fost recent la Nostalgia și prețurile erau și mai mari.”

„Sincer, nu vreau să știu cât am stricat până acum pentru că prețurile sunt foarte ridicate. E inadmisibil să ceri 33 de lei pe un pahar cu gin.”

„Cred că am cheltuit peste 150 de lei pe zi în condițiile în care doar apa e 12 lei. Am mâncat un burget cu 60 de lei și nici măcar nu era un burger wow.”

Deși majoritatea festivalierilor se declară nemulțumiți și chiar șocați de prețurile mari de anul acesta, se văd nevoiți să scoată din buzunar în jur de 200 de lei într-o zi de Untold.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: