Câștigătorii proiectul “Laboratorul Digital” își lansează jocul “Aventura lui Dănuț”

RECRUTARI

Asociația The Da Vinci System, cu sprijin financiar obținut în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, a organizat proiectul Laboratorul Digital.

Acest proiect, adresat elevilor de liceu și de gimnaziu fără experiență în domeniul informaticii, a ajutat tinerii să își pună bazele în domeniul IT printr-un program de 3 săptămâni de mentorat și un maraton de 24 de ore de dezvoltare de jocuri video.

În acest an, tematica aleasă a fost dezvoltarea de jocuri cu poveste interactivă, unde firul narativ depinde de alegerile jucătorului, iar după analiza juriului au fost alese două echipe câștigătoare ale maratonului de programare. La secțiunea liceu câștigătorii au fost Victor Boar și Andrei Budugan, iar la secțiunea gimnaziu, câștigătorii au fost Bucur Bogdan și Matei Andruș, scrie TurdaInfo.

Victor și Andrei au avut parte în ultimele luni de mentorare pentru a-și putea lansa jocul video creat în cadrul proiectului. Acesta se numește “Aventura lui Dănuț”, iar misiunea sa este de a-și salva familia după ce a fost răpită de către inamici.

„Dănuț”  avansează pe hartă și luptă cu inamicii, găsind diferite resurse care îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Fiecare nivel aduce cu sine arme mai complexe și personaje mai agile cu care trebuie să se lupte pentru a-și atinge scopul.

Jocul poate fi descărcat de pe următorul link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.budusoft.incautareafamiliei

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top