nello construct

Casa de Cultură Turda îl aduce pe Francesco Napoli, în concert! (VIDEO)

Muzica anilor ’80 continuă să fascineze toate generațiile. Pe 6 martie, carismaticul interpret italian FRANCESCO NAPOLI va fi prezent în Concertul de Primăvară de la Turda cu celebrul său repertoriu. 

 

În spectacol este invitată si turdeanca Ioana Popa, o tânără soprană aflată la început de carieră artistică.

Cariera lui Francesco Napoli a început de timpuriu şi a explodat în 1986 când hitmix-ul lui Balla Balla a cucerit topurile din întreaga lume, melodia fiind vândută în peste 12 milioane de discuri în 44 de ţări. Graţie acestui succes, artistul a efectuat o serie de turnee în special în Europa şi a mai avut succes cu piese ca „BallaBalla 2“, „Piano Piano“, „Notte chiara“, „Vamos a la playa“ sau „Lady fantasy“, aceasta din urmă fiind mare hit în Spania.

Spectacolul este organizat de Casa de Cultură Turda, Primăria Turda și Consiliul Local Turda și va fi găzduit de sala Teatrului Municipal ”Aureliu Manea” din localitate.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda, str. Avram iancu nr. 12. Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0264.311.980.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: