nello construct

Caravana PATRIOȚI ÎN EUROPA vine și la Turda

🇷🇴 Candidații Alianței AUR la alegerile pentru Parlamentul European vor fi prezenți la discuții directe cu cetățenii și cu reprezentanții mass media.

🇷🇴 Christian Terheș, Ioana Ramona Bruynseels și Gheorghe Piperea vor fi însoțiți de marea majoritate a candidaților pentru Europarlamentare. In premieră in politica românescă, Alianța AUR a lansat candidații cu un an înainte pentru a fi verificați și analizați de către toți românii. Oameni de vârf în domeniile lor de activitate, cu un palmares profesional impresionant, familiști și credincioși sunt total opusul baronilor și greilor politici sprijiniți de servicii care au fost trimiși de marile partide în Parlamentul European.

🇷🇴 Partidul Republican este unul dintre aliații AUR și își asumă rolul de partener puternic și serios și va participa în număr mare la cele trei evenimente de sâmbătă.

🇷🇴 Va invitam sa participați și dumneavoastră la întâlnirea cu candidații!

🇷🇴Vom lupta pentru o Românie cu drepturi depline în Uniunea Europeană, pentru Spațiul Schengen și pentru demnitate și respect.

Dumnezeu sa ocrotească România! 💙💛❤️ Doamne ajută tuturor românilor! 🙏🙏

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: