marian morar
m install
nello construct

Caravana mobilă Blood Network a ajuns în Cluj-Napoca! Peste 600 de tineri s-au pus la coadă pentru a dona sânge!

zamblau eugen
floris

Astăzi, în Cluj-Napoca, a început campania BLOOD NETWORK, iar peste 600 de tineri s-au pus la rând pentru a dona sânge și pentru a obține gratuit un abonament la UNTOLD sau NEVERSEA.

Campania inițiată de organizatorii Untold și Neversea, Blood Network, este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, în acest an, aflânduse la cea de-a VIII-a ediție. Prin această campanie, donatorii, vor putea obține gratuit un abonament Untold sau Neversea.

Astăzi, 14 mai 2022, la Monumentul Memorandiștilor de pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, peste 600 de tineri s-au strâns la caravana mobilă pentru a dona sânge. Campania va continua și mâine, 15 Mai 2022.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România.

Doritorii pot dona și la Centrul de Transfuzii din Cluj

Potrivit organizatorilor celor două festivaluri, cei care donează la Centrul de Transfuzii Sanguine trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK.

Aici, donatorii vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de e-mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

Vă reamintim că UNTOLD 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța.

Sursă foto: Monitorul de Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: