Turda Campeni

„Caravana drumul rușinii” trece prin Turda vinerea aceasta

”Caravana drumului rușinii”, inițiată de Irimie Popa,va porni vineri dimineață din Câmpeni și va ajunge până la Cluj-Napoca. Scopul acțiunii este de a cere autorităților să repare și să modernizeze drumul Câmpeni-Turda.

Traseul cuprinde Abrud-Zlatna-Alba Iulia-Teiuș-Aiud-Turda-Cluj-Napoca-Turda-Câmpeni, iar mașinile vor pleca vineri la ora 7 dimineața din Câmpeni, conform declarațiilor făcut de organizator pentru Cluj24.

”Se va claxona din mașini, vom avea vuvuzele, fluiere, steaguri, afișe cu mesaje și fotografii cu Avram Iancu. Răbdarea moților a ajuns la sfârșit, vrem modernizarea drumului Câmpeni-Turda. Noi nu dorim să blocăm traficul, nici pe traseu nici în Cluj-Napoca, ci să atragem atenția că 42 de ani acest drum nu este modernizat”, a spus Popa.

Potrivit acestuia, caravana va intra în Cluj-Napoca în jurul orei 13 pe la Someșeni, va străbate orașul până la Prefectura Cluj unde o delegație îi va înmâna prefectului Tasnadi Szilard petiția semnată de peste 4000 de persoane, dar și un studiu de fezabilitate, realizat în 2007, privind modernizarea acestui drum.

Sursa: Cluj 24

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.