m install
petlinii
nello construct

Caravana Coca-Cola ajunge mâine la Cluj

floris

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în orașele din Romania odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola.

Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

În Romania, Caravana Coca-Cola va ajunge în București, Sibiu, Timișoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanta, Suceava, Iași, Galați, Târgu Jiu și Pitești.

Mâine caravana Coca Cola ajunge la Cluj Napoca

Caravana bunei dispoziții ajunge în Cluj-Napoca pentru a aduce un strop de magie celor din jur.

Astfel, convoiul magic va staționa două zile în Cluj, urmând să-și continue turneul în Constanța. Festivalul bucuriei magice sa va încheia în 23 decembrie, în Capitală.

“Caravana de Crăciun Coca-Cola a devenit o tradiție îndrăgită care aduce familiile și comunitățile locale împreună pentru a se bucura de magia Crăciunului. Anul acesta, mai mult ca oricând, sărbătorim spiritul și tradiția Crăciunului și faptul că, indiferent de obstacole, acesta își găsește mereu calea de a ne aduce mai aproape, alături de familie, de prieteni si de alți membri ai comunități, bucurându-ne împreună de aceste momentele de sărbătoare,” spune Iuliana Nedelcu, Marketing Director Coca-Cola România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: