Candidatul PRM la Primăria Turda, Doru Anca, solicită clarificări privind procedura de vot!

Doru Anca foto

Solicitam pe aceasta cale, din partea ministerelor de resort si a primului ministru, precizari in acest sens, mai ales la folosirea urnelor mobile si stampilelor.

Daca in cazul sectiilor de vot se pot aplica masuri cat de cat preventive, si  aici vor fi probleme, timpul de exercitare a votului pentru fiecare persoana se va prelungi peste ora 21:00 sau prezenta va fi sub 25%.

In cazul urnelor mobile, trebuie precizat daca pentru fiecare persoana care solicita urna mobila, aceasta se va dezinfecta, de asemenea si stampilele sau nu?

In cazul caminelor de batrani cu peste 50 de persoane, se pune intrebarea daca se folosesc 50 de urne mobile sau una singura.

Tot in acest exemplu, este de precizat cine repartizeaza buletinele de vot. Persoanele care se deplaseaza, care in mod normal, dupa lege, sunt reprezentantii tuturor formatiunilor politice din biroul electoral, sau batranii si bolnavii isi vor lua singuri buletinele de vot?

Cei depistati cu fluctuatii de temperatura la intrarea in sectiile de vot, vor fi categorisiri suspecti de Covid si nu vor avea posibilitatea de a-si exprima democratic votul, sau vor pleca la domiciliu si vor solicita urna mobila?

Ing. Doru ANCA, Președinte PRM Turda

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top