nello construct

Când va avea loc înmormântarea fostului viceprimar de la Luna?

Fostul viceprimar al comunei Luna și actual consilier local în aceeași localitate, Mihail Mărginean, a decedat sâmbătă în urma unui tragic accident la domiciliu, care i-a produs traume incompatibile cu viața!

Vestea decesului a căzut ca un trăsnet asupra întregii comunități. Din informațiile noastre slujba de înmormântare este programată pentru ziua de miercuri de la ora 13.

„Serile de priveghi vor avea loc luni si marți de la 17:30 la Biserica Ortodoxa din Luna ,slujba de înmormântare va avea loc miercuri la ora 13 la aceeași locație. Dumnezeu să-l ierte!”, au transmis oficialii Bisericii Ortodoxe din Luna.

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineață, când Mihail Mărginean a suferit un accident la domiciliu. Detaliile accidentului sunt în curs de investigare. Conform unor informații, lucra pe un fânar, fiind cățărat pe acoperiș, iar dintr-o neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD, pentru a-l transporta de urgență la o unitate spitalicească, pentru intervenție, în cazul în care echipa de intervenție de la fața locului ar fi reușit să-l mențină în viață.

Mihail Mărginean era președintele PSD Luna și candidatul prezumtiv al acestui partid pentru funcția de primar, la alegerile locale de anul viitor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: